Skönhet och hälsa

Vårt team består av Mirja & Marie som är auktoriserade hudterapeuter med godkända utbildningar från SHR. Ramida Crone som är kosmetisk make up artist inom permanent pigmentering av bryn, lipliner och eyeliner, med specialisering på puder och nanobryn. Ramida utför även Yumi lashes och Yumi brows samt är godkänd av Seyf. Vi vill kunna erbjuda dig en helhetsupplevelse hos oss för både kropp och själ. Kropp och själ hör ihop, och mår du bra på insidan så syns det på utsidan och vise versa. Vi önskar att göra det så smidigt som möjligt där möjligheten finns att boka flera olika behandlingar vid ett och samma tillfälle. Vi erbjuder behanlingar från topp till tå, från insidan och ut. Vi erbjuder även avkopplande spamassage, permanent hårborttagning med diatermi, borttagning av ytliga blodkärl, teleangiektasier samt vaxning och fotvård. Du finner våra olika behandlingar under respektive terapeut. Önskar du boka flera behandlingar hos olika terapeuter vid samma tillfälle, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till valfri terapeut så löser vi det. Hjärtligt välkommen till oss!

Om oss

När du bokar en behandling hos oss ska du vara säker på att du kommer lämna salongen med ett leende på läpparna. Du kan känna dig trygg med att våra terapeuter har godkända utbildningar inom sina yrkesområden. Vår ambition är att du kommer att längta till ditt nästa besök hos oss, varje gång!

Presentkort

Du finner våra olika behandlingar under respektive terapeut. Önskar du boka behandlingar hos olika terapeuter vid ditt besök hos oss? Kontakta någon av oss så löser vi det! Du kan även köpa ett universellt presentkort som gäller hos valfri terapeut, eller så köper du presentkort hos respektive terapeut.Hjärtligt välkommen till oss!

Mirja aukt. hudterapeut

Ansiktsbehandl. kemiska peelingar, plasmapen, microneedling, Infuzion, massage, vaxning, fotvård.

Angelique hud & kropp
Mirja auk. hudterapeut

Klassiska och anvancerade hudvårdsbehandlingar, kemisk peeling, microneedling, Infuzion. Frans och brynfärg. Avkopplande spa-massage, fotvård och vaxning. Hjärtligt välkommen.

Marie aukt. hudterapeut

Ansiktsbehandl. kemiska peelingar, plasmapen, microneedling, diatermi, epilering, vaxning, fotvård.

DIBI Hudvård
Marie aukt. hudterapeut

Olika typer av ansiktsbehandlingar utifrån din hudtyp och även färg av fransar och bryn, epilering/diatermi, vaxning, manikyr och fotvård.

Ramida, Permanent makeup,

Yumi lashes, Yumi brows, Nano Brows

Ramida Crone

Jag gör permanent makeup tatuering, godkänd i SEYF.

– Permanent makeup, ögonbryn med powder brows/ puderbrynsteknik
– Nano brows
– Permanent makeup Eyeliner
– Permanent makeup Läpp pigmentering
– Yumi lashes och Yumi Brows

Salong Tågagatan 78

©