Skönhet och hälsa

Vårt team består av läkare DR. Mitra som utför injektionsbehandlingar med botox och fillers bla. Mirja & Marie som är auktoriserade hudterapeuter med godkända utbildningar från SHR. Ramida Crone som är kosmetisk make up artist inom permanent pigmentering av bryn, lipliner och eyeliner, med specialisering på puderbryn. Ramida är godkänd av Seyf. Vi har även Linnea på L.I samtal som erbjuder vägledning och samtalsterapi inspirerad av EFT metoden. Vi vill kunna erbjuda dig en helhetsupplevelse hos oss för både kropp och själ. Kropp och själ hör ihop, och mår du bra på insidan så syns det på utsidan och vise versa. Vi önskar att göra det så smidigt som möjligt där möjligheten finns att boka flera olika behandlingar vid ett och samma tillfälle. Vi erbjuder behanlingar från topp till tå, från insidan och ut. Vi erbjuder även avkopplande spamassage, permanent hårborttagning med diatermi, borttagning av ytliga blodkärl, teleangiektasier samt vaxning och fotvård. Du finner våra olika behandlingar under respektive terapeut. Önskar du boka flera behandlingar hos olika terapeuter vid samma tillfälle, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till valfri terapeut så löser vi det. Hjärtligt välkommen till oss!

Om oss

När du bokar en behandling hos oss ska du vara säker på att du kommer lämna salongen med ett leende på läpparna. Du kan känna dig trygg med att våra terapeuter har godkända utbildningar inom sina yrkesområden. Vår ambition är att du kommer att längta till ditt nästa besök hos oss, varje gång!

Presentkort

Du finner våra olika behandlingar under respektive terapeut. Önskar du boka behandlingar hos olika terapeuter vid ditt besök hos oss? Kontakta någon av oss så löser vi det! Du kan även köpa ett universellt presentkort som gäller hos valfri terapeut, eller så köper du presentkort hos respektive terapeut.Hjärtligt välkommen till oss!

Marie aukt. hudterapeut

DIBI Hudvård
Marie aukt. hudterapeut

Olika typer av ansiktsbehandlingar utifrån din hudtyp och även färg av fransar och bryn, epilering/diatermi, vaxning, manikyr och fotvård.
Linnea. Dipl. Samtalsterapeut.
Stresshantering och mentalträning.

Lisamtal

Varmt välkommen till Li Samtal. Jag som arbetar här heter Linnea och jag är jag influerad av EFT (emotionsfokuserad terapi) och min förhoppning är att du ska känna dig trygg när du väljer att boka ett stödsamtal hos mig. Jag har en lång erfarenhet från olika människovårdande yrken. Alla kan vi hamna i situationer där vi behöver någon att tala med. Hjärtligt välkommen.
Mirja aukt. hudterapeut

Angelique hud & kropp
Mirja auk. hudterapeut

Klassiska och anvancerade hudvårdsbehandlingar, kemisk peeling, microneedling, Infuzion. Frans och brynfärg. Avkopplande spa-massage, fotvård och vaxning. Hjärtligt välkommen.

Ramida
Permanent makeup

Ramida Crone

Jag gör permanent makeup tatuering, godkänd i SEYF.

 
– Permanent makeup Ögonbryns med Powder Brows/ Puder bryn teknik
– Permanent makeup Eyeliner
– Permanent makeup Läpp pigmentering
 

Doktor Mitra

Doktor Mitra

Doktor Mitra ligger fokus på att du som kund ska känna dig trygg och nöjd. Mitra är legitimerad läkare och har jobbat med estetiska behandlingar sedan 2017. Genom sitt stora intresse för skönhet och estetik och sin goda kunskap inom medicin kan du känna att du är i säkra händer; både före, under och efter din behandling.  Doktor Mitra utför injektionsbehandlingar, fillers och botox. Trådlyft, PRP, sunekos mfl. Hjärtligt välkommen!

Salong Tågagatan 78

©