Salong Tågagatan 78

Botox Helsingborg

Doktor Mitra

Välkommen till Mitra på Salong Tågagatan 78 i Helsingborg, för botox och andra injektionsbehandlingar samt skönhetsbehandlingar.

Vi erbjuder professionella skönhetsbehandlingar för honom och henne, utfört av en legitimerad läkare med certifikat för injektionsbehandlingar. Mitra har sedan 2017 arbetat med estetiska behandlingar och vet vad som krävs för att uppnå snygga resultat. Med sina erfarenheter och kunskaper inom såväl skönhet som medicin, så kan du alltid känna dig trygg. Hos Mitra är du i säkra händer före, under och efter din behandling.

Vi på Salong Tågagatan 78 i Helsingborg arbetar alltid efter att du som kund ska känna dig nöjd och trygg. Mitra arbetar naturligtvis endast med säkra metoder och utför behandlingarna utifrån dina önskemål.

Botox hos Doktor Mitra

Botoxt är en populär injektionsbehandlingar som kan användas för att estetiskt förändra läppar, pannan och käken. Med botox kan du dessutom behandla rynkor, ögonbryn, apelsinhaka och kråksparkar. Utöver den estetiska förändringen så kan även botox behandla kronisk migrän, spänningshuvudvärk och gnisslande tänder.

Mitra erbjuder ett brett utbud av botoxbehandlingar. På Bokadirekt kan du se hela utbudet, läsa mer om varje behandling och genomföra din bokning.

Varmt välkommen att boka din tid, vi finns i centrala Helsingborg!

Doktor Mitra - Botox och skönhetsbehandlingar

Doktor Mitra – Legitimerad läkare
Certifierad inom estetiska injektionsbehandlingar
0700 – 42 42 16

Boka ansiktsbehandling Helsingborg

Fler behandlingar

Vi erbjuder ett stort utbud av olika behandlingar! Estetiska behandlingar, skönhetsbehandlingar och hälsa är bara en del av vad vi erbjuder. Mer om vårt team och våra behandlingar hittar du här:

På Salong Tågagatan 78 är din trygghet otroligt viktigt, vi innehar behandlingsskadeförsäkring! Vi arbetar med säkra metoder och stor noggrannhet för att du ska kunna få ett resultat som uppfyller dina förväntningar.

Vi har stor kunskap och ett stort engagemang för att hjälpa dig att uppnå dina önskemål.
Du kan känna dig trygg med att våra terapeuter och stylister har godkända utbildningar inom sina yrkesområden och vår ambition är att du kommer att längta till ditt nästa besök hos oss, varje gång!

Hjärtligt välkommen in på en skönhetsbehandling – Botox i Helsingborg!

Salong Tågagatan 78

©