Salong Tågagatan 78

Fillers Helsingborg

Doktor Mitra

Välkommen till Mitra på Salong Tågagatan 78 i Helsingborg, för fillers och andra injektionsbehandlingar samt skönhetsbehandlingar.

Vi erbjuder professionella skönhetsbehandlingar för honom och henne, utfört av en legitimerad läkare med certifikat för injektionsbehandlingar så som fillers och botox. Mitra har sedan 2017 arbetat med estetiska behandlingar och vet vad som krävs för att uppnå snygga resultat. Med sina erfarenheter och kunskaper inom såväl skönhet som medicin, så kan du alltid känna dig trygg. Hos Mitra är du i säkra händer före, under och efter din behandling.

Vi på Salong Tågagatan 78 i Helsingborg arbetar alltid efter att du som kund ska känna dig nöjd och trygg. Mitra arbetar naturligtvis endast med säkra metoder och utför behandlingarna utifrån dina önskemål.

Fillers hos Doktor Mitra

Fillers är en mycket populära injektionsbehandlingar som kan användas för att estetiskt förändra läppar, kindben och käken. Med fillers kan du få en ökad volym, ungdomligare hud, minimera rynkor och behandla ärrbildning eller acne. Fillers har ett brett användningsområde och är en behandling som ger omedelbara resultat. Mitra har en stor kunskap inom fillers och kan uppnå naturligt vackra resultat. 

Mitra erbjuder ett brett utbud av fillersbehandlingar. På Bokadirekt kan du se hela utbudet, läsa mer om varje behandling och genomföra din bokning.

Varmt välkommen att boka din tid, vi finns i centrala Helsingborg!

Doktor Mitra - Fillers och skönhetsbehandlingar

Doktor Mitra – Legitimerad läkare
Certifierad inom estetiska injektionsbehandlingar
0700 – 42 42 16

Boka ansiktsbehandling Helsingborg

Fler behandlingar

Vi erbjuder ett stort utbud av olika behandlingar! Estetiska behandlingar, skönhetsbehandlingar och hälsa är bara en del av vad vi erbjuder. Mer om vårt team och våra behandlingar hittar du här:

På Salong Tågagatan 78 är din trygghet otroligt viktigt, vi innehar behandlingsskadeförsäkring! Vi arbetar med säkra metoder och stor noggrannhet för att du ska kunna få ett resultat som uppfyller dina förväntningar.

Vi har stor kunskap och ett stort engagemang för att hjälpa dig att uppnå dina önskemål.
Du kan känna dig trygg med att våra terapeuter och stylister har godkända utbildningar inom sina yrkesområden och vår ambition är att du kommer att längta till ditt nästa besök hos oss, varje gång!

Hjärtligt välkommen in på en skönhetsbehandling – Fillers i Helsingborg!

Salong Tågagatan 78

©