Salong Tågagatan 78

Fotvård Helsingborg

DIBI Hudvård och Angelique Hud & Kropp

Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder en helhetsupplevelse och i det utbudet ingår naturligtvis avslappnande och välgörande fotvårdsbehandlingar. Hos DIBI Hudvård och Angelique Hud & Kropp kan du njuta av lyxiga fotbehandlingar till ett bra pris. Givetvis anpassas din behandling utifrån dina önskemål och behov, här på Salong Tågagatan 78 tar vi hand om dina fötter på bästa sätt. 

Angelique Hud & Kropp

Fotvård hos Angelique Hud & Kropp innebär en lyxig och härlig upplevelse där dina fötter blir väl omhändertagna. En fotvårdbehandling här börjar alltid med ett skönt fotbad som inger en avslappnande känsla över hela kroppen. Hos Angelique kan du välja mellan en klassisk fotvårdsbehandling med massage eller den mer lyxiga varianten där även lackning av tånaglarna ingår. Båda behandlingarna avslutas med en härlig massage där fotcreme från Rapsodine används.

Angelique Hud & Kropp drivs av Mirja Westergren som i många år arbetet med hud- och kroppsbehandlingar. Mirja är auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund). Angelique Hud & Kropp är ett tryggt val.

Fotvård Helsingborg

DIBI Hudvård

När du bokar in fotvård hos DIBI Hudvård kan du förvänta dig en kvalitativ behandling och ett gott omhändertagande. Fotvårdsbehandlingen kombineras med pedikyr, som kund väljer du själv om naglarna ska lackas i valfri färg. Inledningsvis får du ett varmt och skönt fotvård med eteriska oljor, det följs upp med att naglarna klipps och filas. Behandlingen avslutas med en avkopplande fotmassage. Fotkrämen som används kommer från Rapsodine, det är en vårdande kräm med mjukgörande äkta ekologisk rapsolja från Österlen. 

DIBI Hudvård drivs av Marie Andersson, som är auktoriserad hud- och spaterapeut. Marie har en mångårig erfarenhet inom sitt område och är medlem i SHR samt innehar behandlingsskade-försäkring.

Fotvård Helsingborg

Mirja Auktoriserad hudterapeut på
Angelique Hud & Kropp.
042-29 09 00

Boka ansiktsbehandling Helsingborg

Marie Auktoriserad hudterapeut på
DIBI Hudvård.
070-466 59 45

Boka ansiktsbehandling Helsingborg

Fler behandlingar

Vi erbjuder ett stort utbud av olika behandlingar! Estetiska behandlingar, skönhetsbehandlingar och hälsa är bara en del av vad vi erbjuder. Mer om vårt team och våra behandlingar hittar du här:

På Salong Tågagatan 78 är din trygghet otroligt viktigt, vi innehar behandlingsskadeförsäkring! Vi arbetar med säkra metoder och stor noggrannhet för att du ska kunna få ett resultat som uppfyller dina förväntningar.

Vi har stor kunskap och ett stort engagemang för att hjälpa dig att uppnå dina önskemål.
Du kan känna dig trygg med att våra terapeuter och stylister har godkända utbildningar inom sina yrkesområden och vår ambition är att du kommer att längta till ditt nästa besök hos oss, varje gång!

Hjärtligt välkommen till en avkopplande stund hos oss – Fotvård Helsingborg!

Salong Tågagatan 78

©