Salong Tågagatan 78

Samtalsterapi Helsingborg

L.I Samtal

För oss på Salong Tågagatan 78 i Helsingborg är ditt inre välmående lika viktigt som ditt yttre, vi vill att både kropp och själ ska må bra. Om du känner att du hamnat i en period där du behöver prata med någon, så kan du vända dig till oss.

L.I Samtal drivs av Linnea som är diplomerad samtalsterapeut och har en mångårig erfarenhet av människovårdande yrken. Linnea arbetar med EFT (Emotions fokuserad terapi) som kortfattat sagt innebär att vi styrs och agerar beroende på våra känslor.

Här är det du som står i centrum, det är alltid vårt fokus att du ska få den bästa möjliga hjälpen.

Samtalsterapi

Samtalsterapi utifrån EFT utgår från att psykiskt lidande är emotionell smärta. Linnea kommer gör allt för att du som klient ska första din emotionella kompetens, vilket betyder att du får en bättre möjlighet att förstå dig själv och dina känslor. Målet är att ge dig de redskapen just du behöver för att kunna göra en positiv förändring i ditt liv. Stödet som du får hos Linnea är individanpassat, vi kommer alla med olika historier och varje samtal är därför unikt.

När du behöver prata med någon finns Linnea här för att hjälpa dig mot en positiv förändring! Välkommen till Salong Tågagatan 78 och L.I Samtal, samtalsterapi för dig i Helsingborg.

Boka Samtalsterapi Helsingborg

Linnea. Dipl. Samtalsterapeut
L.I Samtal.
072-975 65 57

Boka ansiktsbehandling Helsingborg

Fler behandlingar

Vi erbjuder ett stort utbud av olika behandlingar! Estetiska behandlingar, skönhetsbehandlingar och hälsa är bara en del av vad vi erbjuder. Mer om vårt team och våra behandlingar hittar du här:

På Salong Tågagatan 78 i Helsingborg är din trygghet otroligt viktigt, vi innehar behandlingsskadeförsäkring! Vi arbetar med säkra metoder och stor noggrannhet för att du ska kunna få ett resultat som uppfyller dina förväntningar.

Vi har stor kunskap och ett stort engagemang för att hjälpa dig att uppnå dina önskemål.
Du kan känna dig trygg med att våra terapeuter och stylister har godkända utbildningar inom sina yrkesområden och vår ambition är att du kommer att längta till ditt nästa besök hos oss, varje gång!

Hjärtligt välkommen till en avkopplande stund hos oss, vi finns i centrala Helsingborg!

Salong Tågagatan 78

©