Kroppsreparatör Jessica Johansson

Kroppsreperatör

Om Kroppsreparatör Jessica Johansson

Hej, jag heter Jessica Johansson och jobbar som kroppsreparatör. Jag har en bakgrund inom idrotten, där jag både har tränat själv och varit instruktör inom gruppträning. Genom åren har jag stött på skador och smärtproblematik som varit relaterad till både träning och arbetsbelastning.

 

Parallellt med detta led jag under många år av svår huvudvärk.

 

Jag sökte själv hjälp hos läkare och gick på flertalet alternativa behandlingar utan resultat. Detta ökade mitt intresse att finna varför så många av oss lider av både smärta och stelhet. Behovet av hjälp är stort och jag ville därför utveckla mina kunskaper inom denna typ av smärtproblematik.

 

Under min utbildningen hos Niklas Johansson i Vadstena, utvecklade jag en omfattande förståelse för kroppslig dysfunktion och smärta, och lärde mig tekniken att lindra och behandla dessa besvär.

 

Idag jobbar jag med en alternativ metod för att behandla bland annat:

  • Ischias
  • Nackbesvär
  • Spänningshuvudvärk och migrän
  • Ledstelhet, värk eller kryp i benen
  • Idrottsskador
  • Höft-, knä- och fotbesvär
  • Whiplash
  • Skuldra, axel, hand och armbågsbesvär (Frusen skuldra, impingement, tennisarmbåge)
  • Hälsporre
  • Andnings- och utmattningsbesvär
Boka din tid här

behandlingar

Se alla behandlingsområden ovan

Onyx mindre

Domningar

Hur går behandlingen till? 

 

Behandlingen utförs av mina händer och går ut på att återställa nervsystemets kontakt med kroppen, och få igång blodtillförseln till musklerna.
Ett behandlingstillfälle tar ca 1 timme.

boka tid
undefined

Ryggsmärta

Vem passar behandlingen? 

 

Behandlingen passar alla och anpassas efter varje individ och problematik. Dock är den inte helt smärtfri eftersom den utförs på djupet. Längre upp på sidan listas vanliga problem som mina kunder söker hjälp för. Har ni några frågor, kontakta mig gärna för kostnadsfri konsultation.

 

boka tid
undefined

Artros

Varför uppkommer problemen?

 

Precis som en maskin är din kropp beroende av att alla delar fungerar sömlöst tillsammans. Om nervsystemet blockeras kan det påverka kroppens interna kommunikationssystem, vilket i sin tur kan minska förmågan att reparera sig och självläka.

 

Din kropp kan normalt hantera produktionen av de olika substanser som uppstår vid stress, oro och fysisk ansträngning. Men överdriven exponering kan medföra att dessa lagras som slaggprodukter, som i sin tur sätter sig runt muskler, senor och nerver.

boka tid